Home > portfolio > De toekomst van brabant
toekomst van brabant

Promotiefilmpjes

Drie trainees hebben een promotiefilmpje gemaakt voor het traineeprogramma van de toekomst van Brabant.

De toekomst van Brabant

Het traineeprogramma 'de Toekomst van Brabant' is een uniek samenwerkingsverband tussen diverse Brabantse overheidsorganisaties (waterschappen, gemeenten, provincie, regionale overheden). In de periode september 2010 tot en met september 2012 zijn ruim 44 jonge, ambitieuze trainees aan de slag gegaan bij 19 verschillende overheidsorganisaties. In september 2012 is een nieuw programma gestart met 40 trainees en zal eveneens twee jaar duren.

Gedurende het traineeprogramma werken zij in totaal in drie verschillende organisaties om op een brede manier kennis te maken met de overheid. Daarnaast krijgen zij vanuit het programma een tweejarig modulair opleidingstraject aangeboden. Alle trainees komen maandelijks twee dagen bij elkaar om met name praktische vaardigheden te trainen en ervaringen uit te wisselen. Kijk ook op de website van de toekomst van brabant.

Beide programma's doen (of hebben) wij de ontwikkeling, de begeleiding en de uitvoering (gedaan).

Pre-traineeprogramma

Bij de Toekomst van Brabant hebben wij in de zomer van 2012 een pre-traineeprogramma ontwikkeld en verzorgd. Hierbij doen master-studenten hun stage bij de de provincie Noord-Brabant en volgen tevens een voorbereiding op een eventueel traineeprogramma.