Home > aanpak > Coaching

Ontwikkel je talent

Mensen begeleiden bij hun ontwikkeling is onze passie. Wij geloven dat je sterke punten de meeste ruimte bieden voor groei. Dat als je het verschil wilt maken en plezier wilt halen uit je werk en je leven, je inzicht moet verwerven in jezelf. Het is belangrijk dat je dit doet vanuit het evenwicht hoofd, hart en handen. Dit is een krachtige en blijvende bodem voor het bepalen van je eigen koers. Vanuit daar kun je groeien.

Zoals een psycholoog je helpt beter te maken, zo helpt een coach je te verbeteren. Onze specialiteit is het verbeteren van je talenten. We hebben een unieke stijl van coachen; betrokken, doortastend, altijd positief en gericht op jouw talenten. Ons motto: verbeteren waar je goed in bent!

Ontwikkelingsgericht Coachen

Samen kijken we naar je ontwikkeling tot nu toe. We blikken terug op je succesmomenten en vinden de rode draad van je capaciteiten. Van hieruit stippelen we een pad uit naar de toekomst en de werkomgeving waarin je deze vorm gaat geven. 

Centraal staan de vragen: zit ik op de goede (werk)plek? is dit wat ik wil? wat is mijn ideale werkomgeving? in welke omgeving kom ik tot mijn recht?

Talentgericht Coachen

We doen een onderzoek naar je talenten en drijfveren. Vervolgens kijken we samen hoe je dit verder kunt ontwikkelen, hoe je in flow komt en hoe je daar in blijft. Uiteindelijk bouw je een talentportfolio op waar je op kunt terugvallen als je klaar bent met dit traject.

Centraal staan de vragen: wat kan ik? waar ben ik goed in? waarin kan ik het verschil maken?