Home > over ons

Even voorstellen

Wij geloven dat mensen het verschil maken en dat ieder mens beschikt over unieke talenten. Organisaties blinken uit als iedereen werkt vanuit dat talent. Het is onze passie om de talenten van mensen tot bloei te laten komen. Verbinden, samenwerken en innovatie zien wij als sleutel tot succes.

Bouwend op jarenlange ervaring en wetenschappelijke kennis hebben wij vanuit deze passie Blink Talentontwikkeling opgericht in 2007.

Clémentiene Kleine Staarman

CLÉMENTINE KLEINE STAARMAN

Betrokken - Creatief - Resultaatgericht - Energiek - Toegankelijk - Inspirerend - Analytisch - Uitgesproken - Verbindend

Clémentine studeerde Communicatie Wetenschappen en Onderwijskunde aan de UvA. Sinds 1992 ontwerpt en ontwikkelt zij bedrijfsspecifieke opleidingen en de daarbij behorende leermiddelen en instrumenten voor opleiders en trainers. Dit doet zij voor het bedrijfsleven, overheid en het onderwijs. Zij is een ervaren trainer en coach en heeft ook veel ervaring in het opleiden van trainers en mentoren/coaches binnen organisaties.

Peter Geurts

PETER GEURTS

Inspirerend - Verdiepend - Praktisch - Doortastend - Flexibel - Naar de kern - Innovatief - Confronterend - Oprecht

Peter is afgestudeerd in Bedrijfskunde en in Bedrijfseconomie. Hij heeft 30 jaar ervaring als manager, adviseur en als trainer in de (semi) overheid en het bedrijfsleven. Peter is bij uitstek goed en ervaren in het leiden van ingrijpende veranderingen en/of vernieuwingen. Hij weet mensen aan zich te binden, te enthousiasmeren en daardoor commitment te krijgen. Talentontwikkeling is zijn passie. Hij is bezield om mensen in hun kracht te zetten en daarmee hun verantwoordelijkheid te laten nemen. Peter is een bevlogen trainer met een unieke manier van werken. Op gepassioneerde wijze kan hij zijn toehoorder boeien. Hij weet in zijn trainingen een open en veilige sfeer te creëren waardoor de deelnemers ook écht aan de slag gaan met gevoelige issues. Peter is regelmatig spreker over organisatie ontwikkeling, het nieuwe werken en leiderschap.

Medeblinkers

De medeblinkers waar wij mee samenwerken of hebben samengewerkt zijn allen ervaren en senior in hun eigen vakgebied. We delen dezelfde passie en visie: mensen in hun kracht zetten. De afgelopen jaren werkten wij met plezier samen met:

 

Aalt Aalten - Arjan van Dijk  - Caroline van Beekhoff - Dick van de Vlugt - Ellen Galavazi - Harry Wels - Jeroen Klooster - Jet Stammes - Joep Frantzen - Kees van Oosterhout - Karin Princen - Marcel van de Pol - Marischka Tjeerde - Marius Gosschalk - Sylvia Witters - Tooske van Hurk Dam - Teun van den Elzen - Titia Lont